webbanner

Strast do hlajenja

Strast do hlajenja

TEFCOLD že vec kot 35 let dobavlja zanesljive izdelke in donosne rešitve, s katerimi lahko izpolnimo zahteve vsakega kupca za komercialno hlajenje in zamrzovanje živil in pijac.

Smo eno vodilnih podjetij na evropskem trgu hladilnih in zamrzovalnih naprav in z razumevanjem, empatijo in izkušnjami ustvarjamo dodano vrednost za naše stranke.

Na zalogi imamo 70.000 enot in naša logistika je utecena, kar pomeni, da lahko izdelke dostavimo hitro in natancno. Ne glede na zahtevano kolicino.

Temu dodajte še strokovno svetovanje in osebno storitev, ki temelji na naši iskreni strasti do hlajenja, zamrzovanja in naših strank.

 

Podjetje TEFCOLD sta ustanovila Torben in Frede Christensen leta 1987 v Viborgu.

»Naše poslanstvo je, da si vsak dan prizadevamo našim strankam zagotoviti odlične storitve in jim olajšati življenje,  jim ponuditi nove izdelke ter jim zagotoviti priložnosti, ki jim bodo pomagale povečati prodajo in zaslužiti več denarja.

Da bi bile naše stranke uspešnejše in da bi tako tudi nam pomagale pri rasti, iščemo najboljše ljudi, najvitkejše procese, najnižje stroške in najučinkovitejše prodajne in tržne procese.«

Skupina TEFCOLD

Skupina TEFCOLD

Skupino TEFCOLD sestavljajo podjetja TEFCOLD A/S, TEFCOLD (UK), TEFCOLD CZ s.r.o. in TEFCOLD SK s.r.o, TopCold, ter Mondial Groupe France. 

Naš sedež se nahaja v mestu Viborg na Danskem, kjer imamo skladišče velikosti 17.000 kvadratnih metrov, laboratorij za testiranje, obrat za blagovne znamke, center za nadomestne dele in enega od razstavnih prostorov skupine.

Skupina namerava rasti organsko in s pomočjo prevzemov. S prevzemi se bo povečala naša baza dobaviteljev, izboljšala pa se bo tudi logistična vzpostavitev v Evropi, kar nam bo omogočilo, da bomo lahko našim strankam v prihodnje zagotavljali še boljše storitve. Strankam želimo pomagati, da bi prodale več, ter jim olajšati življenje z novimi izdelki in priložnostmi. 

Podjetje TEFCOLD (UK) pokriva Združeno kraljestvo in Severno Irsko. Podjetje TEFCOLD CZ in TEFCOLD SK pokriva Češko in Slovaško. Podjetje TopCold pokriva Belgijo in Nizozemsko v sodelovanju s TEFCOLD A/S. Mondial Groupe France pokriva Francijo v sodelovanju z TEFCOLD A/S. Poleg tega podjetje TEFCOLD A/S pokriva preostali del Evrope in preostanek sveta.

Dejstva o skupini

Več kot 170 zaposlenih v 10 državah

Skladišča na Danskem, v Združenem kraljestvu, v Belgija v Francija, v Španija ter v Češka:

58.000 m2 kjer se skladišči več kot 70.000 enot

Več kot 6000 strank v 100 državah

170.000 prodanih enot na leto

Obrati za testiranje in blagovne znamke, razstavni prostor in obrati za nadomestne dele na Danskem in v Združenem kraljestvu