Logo

STRAST DO HLAJENIA

TEFCOLD že več kot 30 let dobavlja zanesljive izdelke in donosne rešitve, s katerimi lahko izpolnimo zahteve vsakega kupca za komercialno hlajenje in zamrzovanje živil in pijač.

Smo eno vodilnih podjetij na evropskem trgu hladilnih in zamrzovalnih naprav in z razumevanjem, empatijo in izkušnjami ustvarjamo dodano vrednost za naše stranke.

Na zalogi imamo 35.000 enot in naša logistika je utečena, kar pomeni, da lahko izdelke dostavimo hitro in natančno. Ne glede na zahtevano količino.

Temu dodajte še strokovno svetovanje in osebno storitev, ki temelji na naši iskreni strasti do hlajenja, zamrzovanja in naših strank.

TEFCOLD SKUPINA

TEFCOLD A/S je del skupine TEFCOLD. Sedež podjetja se nahaja v Viborgu na Danskem, kjer imamo tudi razstavni prostor, skladišče v velikosti 12.000 m2, središče za testiranje, objekte za znamčenje in središče z rezervnimi deli.

Poleg tega imamo skladišče v velikosti 9.000 m2, središče za testiranje, znamčenje in rezervne dele, manjši razstavni prostor na naši lokaciji Interlevin v kraju Castle Donington v Veliki Britaniji in dodatna skladišča v Sloveniji ter Nemčiji.

Podjetje TEFCOLD sta ustanovila Torben in Frede Christensen leta 1987 v Viborgu.

Sprejmite piškotke te strani

To spletno mesto uporablja piškotke za spremljanje vašega vedenja in izboljšanje vaše izkušnje na spletnem mestu.
Shranjene piškotke lahko vedno izbrišete v naprednih nastavitvah svojega brskalnika.
Preberite več o piškotkih.

Ne sprejmi piškotkov.
Sprejmi vse piškotke.