webbanner

Skupina TEFCOLD

Skupina TEFCOLD

Skupino TEFCOLD sestavljajo podjetja TEFCOLD A/S, TEFCOLD (UK), TEFCOLD CZ s.r.o. in TEFCOLD SK s.r.o, TopCold, ter Mondial Groupe France. 

Naš sedež se nahaja v mestu Viborg na Danskem, kjer imamo skladišče velikosti 17.000 kvadratnih metrov, laboratorij za testiranje, obrat za blagovne znamke, center za nadomestne dele in enega od razstavnih prostorov skupine.

Skupina namerava rasti organsko in s pomočjo prevzemov. S prevzemi se bo povečala naša baza dobaviteljev, izboljšala pa se bo tudi logistična vzpostavitev v Evropi, kar nam bo omogočilo, da bomo lahko našim strankam v prihodnje zagotavljali še boljše storitve. Strankam želimo pomagati, da bi prodale več, ter jim olajšati življenje z novimi izdelki in priložnostmi. 

Podjetje TEFCOLD (UK) pokriva Združeno kraljestvo in Severno Irsko. Podjetje TEFCOLD CZ in TEFCOLD SK pokriva Češko in Slovaško. Podjetje TopCold pokriva Belgijo in Nizozemsko v sodelovanju s TEFCOLD A/S. Mondial Groupe France pokriva Francijo v sodelovanju z TEFCOLD A/S. Poleg tega podjetje TEFCOLD A/S pokriva preostali del Evrope in preostanek sveta.

Dejstva o skupini

Več kot 150 zaposlenih v 8 državah

Skladišča na Danskem, v Združenem kraljestvu, v Belgija v Francija ter v Češka:

50.000 m2 kjer se skladišči več kot 70.000 enot

Več kot 5000 strank v 100 državah

170.000 prodanih enot na leto

Obrati za testiranje in blagovne znamke, razstavni prostor in obrati za nadomestne dele na Danskem in v Združenem kraljestvu

»Naše poslanstvo je, da si vsak dan prizadevamo našim strankam zagotoviti odlične storitve in jim olajšati življenje, jim ponuditi nove izdelke ter jim zagotoviti priložnosti, ki jim bodo pomagale povečati prodajo in zaslužiti več denarja. 


Da bi bile naše stranke uspešnejše in da bi tako tudi nam pomagale pri rasti, iščemo najboljše ljudi, najvitkejše procese, najnižje stroške in najučinkovitejše prodajne in tržne procese.«

TEFCOLD (UK)

TEFCOLD (UK)

Sedež podjetja TEFCOLD (UK) se nahaja v mestu Castle Donington v Združenem kraljestvu, leta 2018 pa ga je prevzelo podjetje TEFCOLD GROUP.

Podjetje ima vodilni tržni položaj v Združenem kraljestvu na področju priključnega hlajenja. Ima več kot 35 zaposlenih, proda pa več kot 35.000 hladilnih enot na leto.

Na 9.000 kvadratnih metrih se raztezajo obrati za testiranje in blagovne znamke, center za nadomestne dele in obsežen razstavni prostor. 

TEFCOLD (UK)
West Meadow Rise
Castle Donington
Derby
DE74 2HL
Telefon: +44 01332 850090 
E-poštni naslov: sales@tefcold.co.uk 

https://www.tefcold.co.uk

Podjetje TEFCOLD (UK) pokriva Združeno kraljestvo in Severno Irsko. Podjetje TEFCOLD CZ in TEFCOLD SK pokriva Češko in Slovaško. Podjetje TEFCOLD A/S pokriva preostali del Evrope in območja zunaj Evrope.

TEFCOLD CZ S.R.O.

TEFCOLD CZ S.R.O.

Podjetje v zasebni lasti TEFCOLD cz s 30-letno tradicijo je skupina TEFCOLD GROUP prevzela avgusta leta 2020. 

Sedež podjetje TEFCOLD CZ je mesto Ostrava na Češkem. Podjetje ima vodilni tržni položaj na Češkem, močan položaj pa ima tudi na Slovaškem. 

Ima približno 40 zaposlenih, ki prodajo približno 16.000 hladilnih enot na leto, prodajajo pa tudi klimatske in toplotne črpalke.

Skladišče velikosti 4.000 kvadratnih metrov je v mestu Ostrava. 

TEFCOLD CZ s.r.o.
Logistický areál P3 Ostrava Central, hala L1
Vítkovice 3046, 703 00 Ostrava
Česká republika
Telefon: +420 593 033 028
E-poštni naslov: vo@tefcold.com

https://www.tefcold.cz

Podjetje TEFCOLD CZ in TEFCOLD SK pokriva Češko in Slovaško. Podjetje TEFCOLD (UK) pokriva Združeno kraljestvo in Severno Irsko. Podjetje TEFCOLD A/S pokriva preostali del Evrope in območja zunaj Evrope.

TopCold and Groupe Mondial France

TopCold and Groupe Mondial France

 

The two companies were acquired by the TEFCOLD Group in November 2022.

TopCold is based in Sint Truiden, Belgium and Mondial Groupe France
in Châbons near Lyon, France.

With these two companies and addtional 25+ employees, we have a stronger
position in the Benelux countries and France.

And we have an additional 15 000 square metres of warehouse.