webbanner

Skupina TEFCOLD

Skupina TEFCOLD

Skupino TEFCOLD sestavljajo podjetja TEFCOLD A/S, Interlevin Refrigeration Ltd in Nosreti Velkoobchod s.r.o. 

Naš sedež se nahaja v mestu Viborg na Danskem, kjer imamo skladišče velikosti 12.000 kvadratnih metrov, laboratorij za testiranje, obrat za blagovne znamke, center za nadomestne dele in enega od razstavnih prostorov skupine.

Skupina namerava rasti organsko in s pomočjo prevzemov. S prevzemi se bo povečala naša baza dobaviteljev, izboljšala pa se bo tudi logistična vzpostavitev v Evropi, kar nam bo omogočilo, da bomo lahko našim strankam v prihodnje zagotavljali še boljše storitve. Strankam želimo pomagati, da bi prodale več, ter jim olajšati življenje z novimi izdelki in priložnostmi. 

Podjetje Interlevin pokriva Združeno kraljestvo in Severno Irsko. Podjetje Nosreti Velkoobchod pokriva Češko in Slovaško. Podjetje TEFCOLD A/S pokriva preostali del Evrope in preostanek sveta.

 

Dejstva o skupini

Več kot 100 zaposlenih v 5 državah

Skladišča na Danskem, v Združenem kraljestvu in v Češka, kjer se skladišči več kot 45.000 enot

Več kot 3000 strank v 100 državah

160.000 prodanih enot na leto

Obrati za testiranje in blagovne znamke, razstavni prostor in obrati za nadomestne dele na Danskem in v Združenem kraljestvu

»Naše poslanstvo je, da si vsak dan prizadevamo našim strankam zagotoviti odlične storitve in jim olajšati življenje, jim ponuditi nove izdelke ter jim zagotoviti priložnosti, ki jim bodo pomagale povečati prodajo in zaslužiti več denarja. 


Da bi bile naše stranke uspešnejše in da bi tako tudi nam pomagale pri rasti, iščemo najboljše ljudi, najvitkejše procese, najnižje stroške in najučinkovitejše prodajne in tržne procese.«

TEFCOLD (UK)

TEFCOLD (UK)

Sedež podjetja Interlevin Refrigeration Ltd se nahaja v mestu Castle Donington v Združenem kraljestvu, leta 2018 pa ga je prevzelo podjetje TEFCOLD GROUP.

Podjetje ima vodilni tržni položaj v Združenem kraljestvu na področju priključnega hlajenja. Ima več kot 30 zaposlenih, proda pa več kot 35.000 hladilnih enot na leto.

Na 9.000 kvadratnih metrih se raztezajo obrati za testiranje in blagovne znamke, center za nadomestne dele in obsežen razstavni prostor. 

Interlevin Refrigeration Ltd
West Meadow Rise
Castle Donington
Derby
DE74 2HL
Telefon: +44 01332 850090 
E-poštni naslov: sales@interlevin.co.uk 

https://www.interlevin.co.uk/

Podjetje Interlevin pokriva Združeno kraljestvo in Severno Irsko. Podjetje Nosreti Velkoobchod pokriva Češko in Slovaško. Podjetje TEFCOLD A/S pokriva preostali del Evrope in območja zunaj Evrope.

TEFCOLD CZ S.R.O.

TEFCOLD CZ S.R.O.

Podjetje v zasebni lasti Nosreti Velkoobchod s 30-letno tradicijo je skupina TEFCOLD GROUP prevzela avgusta leta 2020. 

Sedež podjetje Nosreti Velkoobchod je mesto Ostrava na Češkem. Podjetje ima vodilni tržni položaj na Češkem, močan položaj pa ima tudi na Slovaškem. 

Ima približno 40 zaposlenih, ki prodajo približno 16.000 hladilnih enot na leto, prodajajo pa tudi klimatske in toplotne črpalke.

Skladišče velikosti 4.000 kvadratnih metrov je v mestu Ostrava. 

NOSRETI Velkoobchod s.r.o.
28. října 2020/231
709 00 Ostrava-Mariánské Hory
Telefon:  +420 595 696 615
http://vo@nosreti.cz

https://www.nosreti-velkoobchod.cz/

Podjetje Nosreti Velkoobchod pokriva Češko in Slovaško. Podjetje Interlevin pokriva Združeno kraljestvo in Severno Irsko. Podjetje TEFCOLD A/S pokriva preostali del Evrope in območja zunaj Evrope.